Skoda Trophy rullar vidare

Skoda Trophy bjuder på två matcher under lördagen det är de avslutande matcherna i gruppspelet där HockeyAllsvenskan ställs mot SHLx2. Först ut är värdlaget SSK som möter Djurgården. Kvällsmatchen är Malmö mot Vita Hästen.

Södertälje-Djurgården 0-4 (0-1,0-2,0-1)

0-1 Alexander Holtz

0-2 Marcus Högström

0-3 Nicklas Bergfors

0-4 Henrik Eriksson

En ganska jämn match spelmässigt ändå men det syns att det är två lag från två olika ligor. Djurgården spelar en mer kontrollerad hockey och tar vara på sina chanser. SSK sticker dock upp med en del fina kombinationer och spelar bitvis en respektlös hockey mot ett bättre motstånd. Två av Djurgårdens mål kommer i powerplay där man har ett effektivt spel. Södertälje jobbar också till sig några utvisningar men är inte riktigt lika effektiva i sina avslut samt att Djurgården spelar ett bra boxplay.

Här följer intervjuer med en spelare ur varje lag

Match nr 2 för kvällen spelas mellan Vita Hästen och Malmö

Vita Hästen-Malmö 1-4 (0-3,0-1,1-0)

0-1 Jesper Jensen-Aabo

0-2 Johan Olofsson

0-3 Alexander Malinowski

0-4 Ponthus Westerholm

1-4 Emil Lundberg

Samma mardrömsstart för Vita Hästen idag, Malmö gör mål efter bara 24 sekunder och ökar på till 2-0 efter 2,47. Det ser ut lite grann som matchen mot Leksand för Vita Hästen, svårt att få ihop spelet i den första perioden. Precis som matchen mot Leksand så får Vita Hästen ihop spelet något bättre i den andra perioden dock utan att få hål på Lars Volden i Malmös mål. I tredje periodens sista minut får Vita Hästen chans i powerplay och tar då ut målvakten, ett lyckat drag då man snyggar till siffrorna med ett mål av Emil Lundberg med 17 sekunder kvar.

Här kommer en liten pratstund med 1 spelare ur varje lag

Söndagen bjuder på en heldag i Templet då slutspelet går av stapeln. Vi börjar redan 11:00 då matchen om femte och sjätte plats spelas mellan Södertälje och Vita Hästen.

Kl 13:00 spelas bronsmatchen som blir mellan Leksand och Brynäs

Finalen spelas 14:30 mellan Malmö och Djurgården

Väl mött i morgon

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.