Fredagsmatch i Skoda Trophy

Fredagskväll i Scaniarinken och match mellan Leksand och Vita Hästen i Skoda Trophy. Vita Hästen som hastigt fick ersätta Västerås som drog sig ur turneringen pga misstänkt covid-19 i laget.

Leksand-Vita Hästen 5-2 (4-0,1-1,0-1)

1-0 Nils Åman

2-0 Matt Caito

3-0 Daniel Gunnarsson

4-0 Mattias Ritola

4-1 Filip Cruseman

5-1 Carter Camper

5-2 Simon Holmström

Det är Leksand som tidigt tar ledningen och det i boxplay när Vita Hästen tappar markering. Det är i stort sett bara ett lag på banan i första perioden och Leksand kan bekvämt gå i från till 4-0 innan perioden är slut.

Om det är Leksand som tappat koncentrationen efter första perioden eller Vita Hästen som börjar hitta sitt spel låter jag vara osagt men Vita Hästen reducerar tidigt till 4-1 och har sedan bud på mer mål. Att sitta i utvisningsbåset är inget bra recept för Vita Hästen denna kväll. Efter en ganska intensiv period drar Vita Hästen på sig en utvisning och det utnyttjar Leksand och gör 5-1, som är ställningen efter 2 spelade perioder.

Bra start för Vita Hästen i början av tredje perioden när man jobbar till sig en straff genom Simon Holmström som själv satte straffen i nät bakom Janne Juvonen och snyggar till siffrorna till 5-2.

Vi fick en pratstund med två spelare som har gjort en del matcher med Scaniarinken som hemmaarena.

Här kan du också se bilder från matchen https://www.smugmug.com/app/organize/Skoda-Trophy-Leksand-Vita-H%C3%A4sten-49-20

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.