Hanhals IF drar igång sin säsong på allvar.

  0

  Idag startar försäsongen på riktigt för Hanhals IF när man möter Frölunda J20 kl. 19:00 i Frölundaborg.

  Hanhals som varit på is sedan ispremiären 2020-08-01 mönstrar i stort sett en helt ny trupp samt ett nytt tränarpar jämfört med föregående säsong. Endast sex spelare är kvar från fjolårets trupp och det är sannerligen flera spännande namn i årets lag där bl.a. juniorbacken Måns Krämer sticker ut lite extra i backbesättningen. Måns gör sin första riktiga seniorsäsong med hockeyettanlaget tack vare en utlåning från Frölunda HC där han gått genom Frölunda Academy de senaste tre åren. För oss som följt Måns resa i Academy vet att Hanhals fått en bra back som vågar ta det fysiska spelet i egen zon och framför den egna kassen vilket saknats lite de föregående säsongerna.

  En annan spännande spelare i Hanhals är Kungälvskillen Tony Pappila som efter en säsong i Frölunda J18 lämnade och valde en annan väg med bl.a. spel i Rögles juniorlag, spel i Malmö J20 samt debut i SHL innan en sejour i Hockeyallsvenskan där han valde att lämna pga. personliga skäl. Nu är Tony tillbaka och denna gång för att ladda om och hitta tillbaka i Hockeyettan. Det som kännetecknar Tony som hockeyspelare är hans smartness, han gör medspelarna bättre och kan även kliva in och avgöra en match.

  I övrigt är det en trupp som absolut ska tillhöra det övre skicket i Hockeyettan Södra och får alla vara skadefria och jobba på så kan det bli en längre säsong än vi är vana med för Kungsbackagänget.

  Matchen mot Frölunda J20 i Frölundaborg startar alltså kl. 19:00 och sänds med kommentator på svenskhockey.tv och pga. Covid-19 spelas matchen utan publik. Bilder från matchen ser ni i vanlig ordning här på Pucksnack.com

  Följ Hanhals IF på sociala medier:
  Facebook – Hanhals IF
  Instagram – @HanhalsIF

  Hanhals IF säsongen 2020/2021:
  Målvakter:

  Mathias Israelsson
  Isak Ragnevad (ny)

  Backar:
  Joseph Berger
  Jens Hellgren (ny)
  Pa-Mansu Janneh (ny)
  Måns Krämer (ny)
  Oskar Pettersson (ny, uppflyttad från juniorerna)
  Kim Roussakoff
  Alexander Stensson (ny)

  Forwards:
  Joshua Berger (ny)
  Oliver Celec (ny)
  Mattias Elfström (ny)
  Gustav Göransson (ny)
  Simon Morberg
  Tony Pappila (ny)
  Rasmus Rosenqvist (ny)
  Markus Ruuskanen (ny)
  Albin Svensson (ny)
  Lukas Wahlberg
  Johan Zarwel

  Tränare:
  Jan Ericson (ny)
  Vesa Ruuskanen (ny)

  Följ oss på sociala medier:
  Facebook – Pucksnack
  Instagram – @pucksnackfoto
  Twitter – @pucksnack

  39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

  Ingen kommentar

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.