Ny säsong äntligen på G!

0

Förra säsongen fick ett abrupt slut pga. det virus – Corona – som efter massiv spridning inte lämnade någon oberörd. För oss sportälskare var det hårdaste slaget att hockeysäsongerna bara tog slut och det tomrum som normalt infinner sig efter varje säsongs slut kom tidigare än väntat.

Men den som väntar på något gott väntar alltid för länge sägs det och även det med tanke på omständigheterna aldrig varit mer sant så är det äntligen dags för en ny säsong att presentera sig. Trupperna har klivit på is, barmarksträningen är äntligen över och för oss hockeynördar är pennorna vässade och kamerorna laddade. Jag och min sambo Madeléne gör fotodebut i matchsammanhang 2020/2021 senare idag när Frölunda Academy bjuder in till matchdag.

Örebro Hockey J20 och J18 gästar göteborgarna och nedsläpp J20 i Frölundaborg är 13:00 medan J18 börjar 13:15. Pga. omständigheterna med Corona är ingen publik välkommen i detta skede men bilderna från matcherna ser ni självklart på vår fotosida. Länk på pucksnack.com indexsida.

Nu kör vi! Hockeysäsongen 2020/2021, Välkommen 🙂
Sociala medier:
@wahlgren_80
@pucksnackfoto
@maddeg_foto

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.