Summering dag 1 och 2 Scandinavium Cup.

0

Det är fredag morgon den 29 december och aktiviteten är fortsatt hög i Scandinavium där Scandinavium Cup 2017 pågår för fullt den sista dagen som även innebär final i årets upplaga av den 23 år gamla hockeyturneringen.

Onsdag och torsdag gick väl på det stora hela som förväntat utan större skrällar. Frölunda HC och Färjestad BK tog sig vidare till semifinalsspel medan Rögle BK och Linköping HC som slutade tvåa i sina respektive grupper gick direkt till kvartsfinalsspel senare på fredagen.

Djurgårdens IF som hade egna stora förväntningar på turneringen fick inte alls spelet att stämma under gruppspelet där man slutade på plats 3 endast en poäng före tvåan HV71 tvingas slåss för överlevnad och ställs mot Örebro HK i den första av två åttondelsfinaler. HV71 möter IF Malmö Redhawks i den andra åttondelsfinalen.

Uppdatering samt bilder från fredagen kommer senare ikväll.

Matcherna sänds på svenskhockey.tv och går att följa online på stats.swehockey.se

Spana in vårt bildarkiv pucksnack.smugmug.com där ni även kan köpa bilder från Scandinavium Cup.

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.