Pucksnack.com – Spelaren i fokus

0

Efter många om och men där vi stundtals funderat på att lägga ner sajten på grund av andra uppdrag har vi äntligen kommit fram till hur framtiden för Pucksnack.com kommer att se ut.

En anledning till detta är att flera av våra skribenter har gått vidare i sina karriärer som skribenter för världens bästa sport – Ishockey hos klubbar i SHL och Hockeyallsvenskan vilket har varit vår avsikt ända sen jag och tidigare kollegan Fredrik Sten satte oss ner för att dra upp riktinjerna, – Att skribenterna hos oss ska lyckas etablera en bra och sund kontakt med klubben i deras hjärta och få möjlighet att bidra på deras sätt. Det gör oss otroligt glada.

IMG_1390

Foto: Calle Ehrnberg, Frölunda J20, intervjuas av mig Christian. Fotograf: Roger Johansson, rjsportfoto.com

Med detta i åtanke och en hint om att fler och fler vill se videointervjuer, videoreportage mm hellre än att läsa om det är vi nu en liten redaktion som kommer ge er just det – Videointervjuer, Reportage och Högkvalitativa actionbilder från svensk juniorhockey. Vårt mål inledningsvis är att ge er ett videoreportage i månaden där ämnet är Svensk Juniorhockey medan möjligheten att både nyttja och köpa våra bilder finns efter varje match under säsongen.

Klicka på länken för ett smakprov på hur ett videoreportage kan se ut: En dag med Frölunda J20
Videon och klippningen är gjord av David Enbom – ENBM

Sveriges största bildarkiv på svensk juniorhockey.

Vi har idag ett stort, om inte det största, bildarkivet på svensk juniorhockey, nu ska vi toppa detta med video och gå tillbaka till grunden kring vad som gjorde oss starka från början, dvs. spelaren i fokus.

Så alla följare på sociala medier och övriga läsare, vilken form av reportage vill ni se?
Hör av er till oss, redaktionen@pucksnack.com

Nu ser vi till att öka bevakningen av svensk juniorhockey tillsammans med sajter som Hockeymagasinet.com och svenskjuniorhockey.se!!

Följ oss även på sociala medier:
Facebook: Pucksnack
Twitter: @pucksnack
Instagram: @pucksnack
Youtube: Pucksnack

Snart dags för säsong, nu laddar vi upp och hoppas träffa er alla i ishallarna runt om i Sverige 🙂

Med Vänlig Hälsning/
Christian Wahlgren (@Wahlgren_80)
christian.wahlgren@pucksnack.com
Grundare – Pucksnack.com

 

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.