J18SM: Gidbark tog bronset till Malmö

0

Malmö var verkligen spelsugna när dagens bronsmatch drog igång mot Modo Hockey och redan efter sex minuters spel hade man 2-0 på tavlan och Modo såg för en stund skakade ut.

NYKÖPING – Trots ett par fåtal uppstick från Modo behöll Malmö initiativet perioden, mycket tack vare målvakten Linus Gidbark som såg omutlig ut som bjöd på den ena räddningen efter den andra och resultatet stod sig perioden ut.

Den andra perioden hann knappt börja innan Malmö utökade ytterligare till 3-0 genom Axel Björklund och Modo som letade efter sitt spel som tagit dom hela vägen till Nyköping började bli frustrerade men ett powerplay efter att halva perioden var spelad tog Övikslaget in i matchen igen och man trampade igång och hade flera chanser att reducera ytterligare och hade det inte varit för just Linus Gidbark i målet så hade man gjort så.

Den tredje perioden blev en grinig historia där Modo på nytt fick se Malmö Redhawks utöka till 4-1 genom Marcus Sylvegård innan Lukas Wernblom visade skills i samband med 2-4 målet. Målet som gav ny energi resulterade i ytterligare en reducering till 3-4 i numerärt överläge men närmare än så kom inte ångermanlänningarna idag som fick se sig slagna av Malmö som säkrade bronspengen där Linus Gidbark blev stor matchhjälte.

Köp våra bilder från matchen. Kontakta oss på redaktionen@pucksnack.com
Bild för webben: 75 kr st.
Originalbild för eget tryck: 150 kr st.

Matchstatistik:
Modo Hockey – IF Malmö Redhawks 3-4 (0-2, 1-1, 2-1)
Skott: 44-21
Utvmin: 58-66

Period 1:
0-1 Magnus Molge (Oscar Eklind)
0-2 Joachim Blichfeld (Oliver Olsson) PP1

Period 2:
0-3 Axel Björklund (Erik Lundblad, Joachim Blichfeld)
1-3 Lukas Wernblom (Jakob Stenqvist, William Eriksson) PP1

Period 3:
1-4 Marcus Sylvegård (-)
2-4 Lukas Wernblom (-)
3-4 Jakob Stenqvist (Maximilian Popovic, William Eriksson) PP1

Följ oss på sociala medier:
Twitter: @pucksnack
Facebook: Pucksnack
Instagram: Pucksnack

 

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.