VIDEO! Frölunda J20 matchdag!

0

Häng med in i Frölunda J20s inre för en unik inblick i det många inte ser. Hur laddar man inför match, vad händer på bussen, vad är det bästa och sämsta med bortamatch och vem fick vandringspriset – en mössa – som matchens lirare?

Jag och min sambo Madeléne fick möjligheten att följa med Frölundas äldsta juniorlag – J20 i den sista matchen i vårens TopTio-spel. En serie man genomförde på bästa sätt där man växte in i serien ju närmare slutet man kom och allt skulle ställas på sin spets i den sista matchen där seger mot Färjestad BK skulle innebära att man även skulle vinna serien.

Under resans gång pratar vi bl.a. med Alexander Esbjörs som berättar vad som är det bästa och sämsta med bortamatch, vi pratar även med målvakten Victor Brattström om tankarna inför matchen mot Färjestad och Erik Borg avslöjar varför man har minst två klubbor med sig och hur man väljer vilken klubba man ska använda i matchen.

Mycket Nöje!

Tack till Frölunda J20, Academy, spelare och ledare för att vi fick möjlighet att följa med och ett extra tack till David Enbom på ENBM som hjälpt oss med redigeringen av filmen.

Se även Madelénes bildspel från matchen på vår Fotosida.

/Christian Wahlgren (@Wahlgren_80)

***
Följ oss på sociala medier:

Twitter: @pucksnack
Facebook: Pucksnack
Instagram: Pucksnack

 

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.