TV-pucken: Kvaldag för Östgötalaget

0

Med stor anspänning väntar kommande kval för ett Östergötland, angeläget att göra bra ifrån sig och komma långt i turneringen. 


LINKÖPING

Det misslyckade resultatet från förra säsongen ska tvättas bort, och TV-puckguldet är det som man talar om. Sammanhållning, taktiska egenskaper och ett lagspel som ska bära grabbarna framåt är receptet på hur man ska ta sig an motståndet. Först ut är kvalmatcherna, med nedsläpp på fredag 11 september kl. 18.30 mot Södermanland.

Tränare Johan Krantz har höga förhoppningar inför kvalspelet.
– Med det vi har finns det definitivt hunger hos grabbarna och en sammanhållning som kommer ge oss mycket.

Förutom ert sommarcamp, vad har era förberedelser varit rent kreativt? 
– Inte mycket, men vi har haft ett par träningar sedan dess samt träningsmatch mot både Örebro och Vita Hästen.

”Minst lika hungriga”

Motståndet så ledes är även de på en kant förberedda för kommande möte, med säkerligen lika mycket hunger från deras sida. Detta menar tränare Krantz för Östergötland är självskrivet.
– För oss är det väsentligt att kunna lita på vårt spel och göra det vi gör bra för att ha en bra chans. De andra lagen har vi visserligen mött, men det är nya förutsättningar med killar på andra sidan som är minst lika hungriga och angelägna att gå vidare från kvalet. Det är tufft motstånd att vänta helt enkelt, säger han till Pucksnack.


Under sommarcampen fick vi chansen att tala med flertalet av spelarna. De är optimistiska kring kvalspel och att kunna gå långt i turneringen. 

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.