GK Feskarn Trophy 2015: Brynäs J18 obesegrade turneringssegrare!

1

Brynäs står som turneringssegrare efter att ha gått obesegrade genom GK Feskarn Trophy. Man säkrade segern genom vinst mot Linköping på söndagen. 

LINKÖPING:
Med två vinster i ryggen klev Brynäs ut taggade till tusen i matchen mot värdlaget Linköping i den kalla C-hallen. Matchen blev jämn och tuff, även om skottstatistiken talade ett annat språk, och det var Linköping som var först att näta i den första perioden. Men Brynäs kom tillbaka och trots att Linköping kunde kvittera Brynäsledningen en gång så skulle vitklädda Brynäs ständigt ta tillbaka och utöka sin ledning.
Avslutningen på matchen blev hyfsat dramatisk när det endast var ett mål som skiljde lagen åt och när Linköping plockade ut målvakten i slutminuterna trodde man nog att man skulle lyckas få in en kvittering. Men Samuel Ersson i kassen och Brynäsförsvararna sa hårt och tydligt nej till en kvittering, och man lyckades hålla ifrån och ta hem matchen.
I och med segern står Brynäs som J18-segrare i GK Feskarn Trophy efter tre raka segrar mot Frölunda, Djurgården och Linköping.
– Nathalie Andersson, Brynäsjuniorer
Fotot är av Elin Granebrandt!
39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.