GK Feskarn Trophy 2015: Brynäs IF J18 vann igen.

0

GK Feskarn Trophys andra dag bjöd på ett klassiskt möte när Brynäs IF och Djurgårdens IF drabbade samman i en fartfylld rolig match där målvakterna kom att spela den viktigaste rollen.

Artikelbild: Elin Granebrandt  (Brynasjuniorer.blogg.se)
Det var Djurgårdens J18 som var piggast i inledningen på dag två av GK Feskarn Trophy i Linköping. Efter ett högt tempo i början av den första perioden tvingade man motståndarna Brynäs till att ta en timeout. Efter denna blev vitklädda Brynäs aningen piggare, men bägge målvakterna var på tårna i mötet och den första perioden slutade mållöst.

DIFgruff

Foto: Det gruffades friskt i matchen. Fotograf: Nathalie Andersson, http://brynasjuniorer.blogg.se/

I den andra perioden hann det dock bara gå tre minuter innan Brynäs skulle ta ledningen. Filip Sarlind fick då en utmärkt passning av Oliver Nordberg och kunde fint pricka in 0-1 bakom Djurgårdsmålvakten. Någon minut senare slog även Gabriel Seger i Brynäs till och utökade ledningen till 0-2, varpå Brynäs kändes som det hetare laget.

Djurgården kom dock tillbaka in i matchen och när sex minuter hade spelats av den andra perioden satt reduceringen bakom Samuel Ersson i Brynäskassen.

Den tredje perioden blev sedan målvakternas period, då inget av lagen kunde få in några fler mål i matchen. Detta gjorde att Brynäs kunde ta hem sin andra seger i turneringen.

– Nathalie Andersson (http://brynasjuniorer.blogg.se)

Se deras bildspel från matchen på Flickr.
Del 1
Del 2

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.