Redo att ta ditt första steg mot Elit? Linköpings HC bjuder in till hockeyclinic!

0

Linköpings HC bjuder in till en utbildningsclinic för de yngre och tillhandahåller en praktisk och teoretisk utbildning för spelare och ledare under sommaren.

Utbildningsclinic är någonting för de unga som vill ta del och lära sig ytterligare steg i sin dröm om att nå en roll som elitspelare inom sin idrott.

Linköpings HC har en fin tradition av utbildning av både spelare och ledare, där inte minst backsidan varit på stor frammarsch de senaste fem åren, med spelare som Klas Dahlbeck, Mattias Bäckman och nu senast Gustav Forsling med flera.

LHC:s elitinstruktörer Magnus och Niclas Hävelid, Pelle Torstensson, Johan Åkerman, Nizze Landén samt Bengt Fernlund önskar bjuda in spelare födda 2000 och 2001 samt LEDARE för att delta i back-, forwards- och målvaktclinic i Linköping mellan den 13:e till 15:e juni.

BACK, FORWARD OCH MÅLVAKT U15/U16

Passa på att träna och utbilda dig med några av Sveriges mest erfarna instruktörer. Vi vill bjuda dig på en intensiv och lärorik heldag där fokus ligger på Isdetaljer kring senaste Back, Forward och Målvaktsspelet. Vi tränar två ispass a 1.15h i små grupper varvat med teori och andra småtips.

LEDARE

Parallellt med spelarnas isträningar fortbildar vi även dig som Ledare. Teori och Video kring senaste detaljerna kring Back- och Forwardsspelet varvas med att se våra instruktörer genomföra isträningar med spelarna. (OBS: Ingen målvaktsledarutbildning måndag)

INTRESSERAD?

Anmälan görs till clinic@lhc.eu och kostnaden är 650kr för spelare och 500kr för ledare.

Ange i anmälan: Namn, Dag, Roll (Back, Forward, Målvakt eller Ledare) Telenummer samt e-mail.

Antagning bekräftas då betalning erhållits på BG 847-4850 samt att en plats finns tillgänglig. Om man inte erhåller en plats på grund av överbokning återbetalas hela summan. Märk betalning med Clinic 2015, Namn och Position.

I anmälan ingår lunch och fika/mellanmål. Det finns ett begränsat antal platser för varje grupp. LHC förbehåller sig rätten att bestämma deltagare vid överanmälan. Återbud senare än fem dagar innan start återbetalas med 75% av deltagaravgiften (med läkarintyg återbetalas hela avgiften).

Schema:
LÖRDAG 13/6 BACK CLINIC, Samling Stångebro Ishall Club Café 09.00 både Spelare och Ledare

SÖNDAG 14/6 FORWARD CLINIC, Samling Stångebro Ishall Clubcafé 09.00 både Spelare och Ledare

MÅNDAG 15:e MÅLVAKT CLINIC, Samling Stångebro Ishall Clubcafé 09.00 Endast Spelare

 

VÄLKOMNA ÖNSKAR LINKÖPINGS HC!

Vid frågor, kontakta Magnus Hävelid (magnus.havelid@lhc.eu)

 

Christian Wahlgren
Stefan Lövstrand

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.