U16SM: Djurgårdens IF Svenska Mästare 2014/2015!

0

Då var även vi på plats i Nyköping och vi kom lagom till nedsläpp av U16 finalen mellan Modo Hockey och Djurgårdens IF. Ett Modo som vi och många med oss på förhand hade tippat som vinnare.

[Nyköping] Men ack så fel vi hade. Det var Djurgården som styrde matchen direkt från start och Modo såg stundtals ut som att man var flera nummer för små när Djurgården kom i anfall efter anfall. En straff i inledningen av den första perioden öppnade målskyttet för Djurgården och sen kunde inget stoppa dom. Efter att halva matchen var spelad stod det 0-5 till Djurgårdens IF på resultattavlan i Nyköping Arena.

DSC_4173

Foto: Adrian Bergvik Fotograf: ChrilleW, Pucksnack.com

Modo kom tillbaka i den tredje perioden där man gjorde tre mål men trots bra press i slutminuterna av matchen räckte inte det utan uppförsbacken var helt enkelt för brant för laget från Örnsköldsvik. Djurgårdens IF är därmed Svenska Mästare i U16 Elit säsongen 14/15 efter seger med 6-3 mot Modo Hockey!

– Det är fantastiskt skönt, vårt stenhårda jobb har tagit oss dit vi är idag, känslan är otrolig, säger Adrian Bergvik, spelare i Djurgårdens IF, till Pucksnack.com varpå han samtidigt passar på att skicka en lycka till hälsning till sin storebror Fredrik Bergvik, Målvakt i Frölunda J20 som spelar semifinal mot Linköpings HC nu på söndag.

Pucksnack.com säger Stort grattis Djurgårdens IF U16! Svenska Mästare 14/15!

Följ oss på sociala medier:
Twitter: Pucksnack
Facebook: Pucksnack
Instagram: Pucksnack

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.