Pucksnack bygger nytt – Update!

0

Under senare del har vi inom Pucksnack flaggat, på diverse olika sätt, att vi står inför en s.k. Facelift till den kommande säsongen och här nedan kommer en uppdatering kring det hela.

Som ni redan har märkt under denna säsong så har vi ändrat inriktning mer och mer åt att följa ungdoms & juniorhockeyn på ett allt djupare och närmare sätt. Vi har givetvis kvar bloggar, skribenter osv som mestadels eller uteslutande skriver och fokuserar på seniorhockey på olika plan men sajtens huvudspår är numera nämnda ungdoms & juniorhockeyn vilket också kommer synas betydligt klarare på kommande version av sajten.

En rejäl uppfräschning

Inläggen kring U16, J18 och J20 samt våra bild och videoreportage har gett otroligt bra respons och just den biten är något vi också kommer lägga störst fokus på inför stundande ändringen av sajten. Det och att hela besöket på Pucksnack ska bli trevligare – oavsett om man besöker oss från en dator, platta eller en mobiltelefon.

Målet är att allt ska vara klart till säsongerna 2014/15 kör igång!

PS! Är du likt oss ett passionerat hockeyfan som älskar sporten på alla sätt och vis så tveka inte att höra av dig. Det kan gälla reportage, blogg, foto, ungdomshockey, juniorhockey, SHL, NHL.. kort sagt det mesta inom sporten.

/ Redaktionen
redaktionen@pucksnack.com

Frilans skribent/fotograf. Driver juniorhockey.se samt fototjänsten Hockeyfoton.se. Tveka inte att kontakta mig via, mail | twitter | 070-282 01 04.

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.