TV-pucken avgörs i Karlskoga

0

Värmland står återigen som värd för finalhelgen av TV-Pucken efter att Småland och Oskarshamn fick ”låna” det hela förra året. I år, 2014, avgörs det hela i Nobelhallen i Karlskoga då Västerbotten ska försöka försvara sin titel.

Spelplatser i anslutning till Karlskoga blir Kristinehamn och Hammarö samt en ort till som ännu ej är fastställd. De två kvalgrupperna till slutspelet avgörs mellan 12 och 14 september i Östersund samt Tranås. Slutspelet avgörs mellan 30 oktober och 2 november.

Vi är hedrade över att återigen få arrangera TV-pucken i Värmland. Det vittnar om att vi genomfört arrangemanget bra tidigare år, men vi ser fram emot att tillsammans med Svenska Ishockeyförbundet få möjlighet att utveckla turneringen ytterligare” – Lars Nilsson, ordförande i Värmlands Ishockeyförbund.

Vinnare av TV-Pucken

Förra året lyfte, som sagt, Västerbotten den efterlängtade pokalen mot Arena Oskarshamns tak och här är de senaste tio årens mästare av TV-Pucken:

2013: Västerbotten
2012: Stockholm Nord
2011: Västerbotten
2010: Stockholm
2009: Stockholm
2008: Småland
2007: Småland
2006: Göteborg
2005: Värmland
2004: Stockholm

För mer info kring och om turneringen genom åren besök Swehockeys särskilda sida gällande TV-Pucken.

Frilans skribent/fotograf. Driver juniorhockey.se samt fototjänsten Hockeyfoton.se. Tveka inte att kontakta mig via, mail | twitter | 070-282 01 04.

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.