Välbekant namn tillbaka i Rögle

0

Med närmare 20 år inom Rögles organisation är nya sportchefen för juniorverksamheten samt tillika nya huvudtränaren för J18-laget Roger Hansson en äkta Rögleikon som plockats ”hem” för att stärka upp hela ungdoms och juniorsidan inom föreningen.

Hansson själv spelade för Rögle under sammanlagt nio säsonger med periodiska utflykter till ärkerivalen Malmö samt fem säsonger i Tyskland. Han kan stoltsera med såväl SM, VM och OS-guld. Efter spelarkarriären fortsatte han inom föreningen och har varit både General Manager och assisterande tränare och huvudtränare för A-laget på allsvensknivå. Senaste kommer han från Helsingborgs J20-lag där han var assisterande tränare.

Stark Rögletrio

Nu väntar en ny utmaning som sportchef och ytterst ansvarig för nämnda J18-laget men även Rögles hockeygymnasium där han kommer jobba tillsammans med två andra Rögleikoner i form av Mikael Gath och Daniel Glimmenvall.

”Det känns jättebra att stå på egna ben som tränare och utbilda framtidens Röglestjärnor” – kommenterar Roger till Roglebk.se.

Även Anders Carlsson, Sportchef för Rögle BK kommenterar händelsen enligt följande:
”Vår målsättning är att vara en av landets bästa ungdomsverksamheter och vi är mycket glada att kunna ta ytterligare ett steg inför kommande säsong”

Frilans skribent/fotograf. Driver juniorhockey.se samt fototjänsten Hockeyfoton.se. Tveka inte att kontakta mig via, mail | twitter | 070-282 01 04.

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.