I med och motgång!

0

Som supporter till ett idrottslag får man genomgå både fantastiska framgångar som medför stor lycka samt motgångar och tunga stunder då laget inte presterar på den nivån alla vet att de kan göra.

Det är oerhört påfrestande att vara Brynässupporter i detta nu kan jag lova! Det är nu kärleken till laget testas ordentligt, det är nu grabbarna på isen och tränarna och människorna runt laget behöver känna av stödet från fansen! Det är tillsammans man tar sig igenom dessa tunga perioder, det är nu vi ska sluta samman och stötta varandra och laget som mest!

Ändå är det på vissa håll tvärtom tyvärr, det skrivs en massa glåpord och en massa skit på olika forum på nätet om att folk ska avgå och spelare hit och dit ska sparkas och ersättas av nya spelare! Jag blir så irriterad på dessa människor som hoppar på laget och föreningen istället för att stötta. Konstruktiv kritik har jag inget emot men det är allt annat än det som pågår för tillfället bland fans och det skrämmer mig!

Staben runt laget gör sitt bästa för att hitta ersättare till skadade spelar men marknaden kryllar inte direkt av lediga spelare då det är fler lag än tillexempel Brynäs som är ute och söker ersättare.

Så Brynäsare ute i Sverige som genomgår samma sak som jag och många andra glöm inte våra ledord: Stolthet, Hunger, Engagemang, Gemenskap!

Slut upp nu och visa erat stöd till laget i erat hjärta! Detta hoppas jag att fans till andra lag i motgång också gör! Spelarna behöver höra era röster på läktaren nu om de ska kunna bryta den tunga perioden de genomgår!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.