Fortfarande hög på alla intryck…

0

Jag lovade er ett blogginlägg om mina upplevelser kring utomhusmatchen som igår gick av stapeln uppe i Gävle mellan Brynäs och Timrå på Gävlebockenarena inför ca 15000 entusiastiska åskådare i ca 15 minusgrader.

Dagen startades med att kolla in förmiddags värmningarna för både Timrå och Brynäs på utomhusarenan dels för att kolla in hur taggade lagen verkade inför den speciella matchen som skulle spelas senare på kvällen. Samt för att prova om den tilltänkta utstyrseln räckte och det insåg jag rätt fort att den inte gjorde så till matchen blev det att ta på sig några extra lager kläder och det räckte för jag klarade mig genom hela matchen utan att frysa! Jag såg ut som en michellingubbe men det bjuder jag på sålänge jag slipper frysa! (Bild på min utstyrsel ser ni längre ner i inlägget).

När det sen var dags för match så gick jag till arenan full av förväntan och när jag väl var på plats så visade det sig att alla mina förväntningar infriades och mer därtill. Brynäs IF och Gävle Kommun hade verkligen lyckats med detta gigantiska arrangemang och såg verkligen till att alla som var på plats kunde njuta av allt som skedde på isen och vid sidan av. Riktigt proffsigt gjort och en underbar upplevelse att avsluta detta jubileumsår med, de ska ha allt beröm de kan få! Fyrverkerierna innan matchstart var så maffigt att jag rös längs ryggraden och bara njöt av färgspelet på himlen! Brynäs vann även matchen och Robin Rahm höll sin första nolla i Brynäströjan och det var verkligen pricken över i:et denna kväll!

Efter matchen var det dags för efterfest inne i Läkerolarena och där bjöds det på uppträdanden av olika artister under kvällen. Innan kvällens höjdpunkt enligt mig i allafall så kom hela Brynäslaget upp på scen för att bli hyllade av fansen och några blev även intervjuade. Sedan bjöd en på sång och en på dans allt enligt fansens högljudda önskemål! Precis som det ska vara en sånn festkväll! Efter detta var det dags för efterfestens höjdpunkt och det var Takida och som dom levererade! Helt magiskt bra var dom kan jag lova och de satte verkligen en bra punkt för detta 100-årsjubileum!

Till skillnad från en heldel andra så tyckte jag att namnet på den tillfälliga arenan var klockrent då Gävlebocken är så starkt förknippat med Gävle både i Sverige och utanför Sverigesgränser och det var ett sånt namn jag ville ha till utomhusarenan! Så jag är väldigt nöjd över namnvalet om man säger så. Hehe.

Jag tänkte här bjuda på lite bilder från gårdagen:

Bilderna ovan är tagna från: http://www.brynas.se/Nyheter/Brynas-IF—Timra-IK4/

En massa kläder på mig och redo för match! Hehe

 

 

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.