På Lördag smäller det!

0

Mycket folk, nära till isen, grym stämning och två laddade lag! Kan det bli bättre?!

På Lördag är det dags för Brynäs att avsluta sitt 100-års jubileum med en utomhusmatch mot Timrå  inför 15000 åskådare på Gävlebocken arena som är uppbyggd på den stora parkeringen i direkt anslutning till Läkerol Arena. Det kommer att vara en förfest/uppladdning inne i ”Läkerolen” innan matchen och sen är det en stor efterfest efter matchen där bland annat Takida kommer att uppträda.

Jag kommer att vara på plats hela helgen och njuta av detta arrangemang tillfullo oavsett väderlek och temperatur! Det finns inget dåligt väder, det finns bara dåliga kläder sägs det och det kommer jag leva efter i helgen och klä på mig massor av kläder. Jag är säker på att spelarna i både Brynäs och Timrå ser fram emot matchen på lördag och att dom kommer bjuda på en bra match då poängen är viktiga nu innan landslagsuppehållet.

Under veckan släppte både Brynäs och Timrå bilder på hur deras matchtröjor kommer se ut denna speciella match och såhär kommer Brynässpelarna vara klädda:

Bilden är tagen från: http://jubileumsmatchen.brynas.se/

Såhär kommer Timråspelarna vara klädda:

Bilden tagen från  http://www.timraik.se/artikel/31307/

Jag kommer att skriva ett blogginlägg med mina upplevelser från matchen på Söndagen när jag vaknat till liv efter lördagen i festen och hockeyns tecken!

 

 

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.