Det är tungt att vara Brynäsare nu!

0

Det är tungt att vara Brynäsfans i dessa tider då laget är i en djup svacka spelmässigt. Men man ska aldrig ge upp utan bara kämpa på och fortsätta stötta laget man älskar!

Igår förlorade Brynäs mot AIK på Hovet efter straffar. Denna match började Brynäs riktigt dåligt i första perioden då de slarvar med passningarna och åker väldigt lite skridskor samt spelar allt annat än fysiskt. I den andra och tredje perioden kommer dock Brynäs ut som ett helt annat lag med mycket fart under skridskorna, skickade passningarna till rätt adress samt gav en heldel tacklingar.

De skapade även en heldel målchanser men detta hjälpte föga när skotten och chanserna inte ville gå in i mål. Brynäs är det lag som skjuter mest i elitserien men är ändå ett av de lagen som gjort minst mål, detta måste vara frustrerande för spelare och ledare och det är helt klart frustrerande för oss fans på läktaren och hemma i soffan framför tv:n.

Spelet i egenzon har haft en heldel mer att önska de sista 10 matcherna men det var betydligt bättre i de två sista perioderna i gårdagens match. Det hoppas jag att laget kan fortsätta bygga på så att tveksamheten och ängslan i egenzon försvinner. Det var skönt att Bertilsson var tillbaka på backsidan i går och det gjorde att det blev lite mer stabilitet då han är den tuffaste och mest fysiska backen i Brynäs som inte heller är rädd att stå ivägen och vara allmänt jobbig för motståndarna och det behöver vi.

Gårdagens matchslut och den dåliga domarnivån.

Gårdagens match slutade i ett domarkaos då de randiga dömde bort ett enligt mig regelrätt mål av Calle Järnkrok. Orsaken till att målet dömdes bort var enligt domarna att Elias Lindholm störde målvakten när han skymde framför mål och det håller jag absolut inte med om. Sen missade domarna även en solklar Crosschecking på Elias Lindholm i samma situation och blir det inte mål så ska det vara en AIK utvisning! Men det missade domarna som sagt och domarnivån var usel rakt igenom gårdagens match då de tog utvisningar för båda lagen på saker det inte ska vara utvisning på och sen missade dom solklara felaktigheter och det ska vara utvisning på. Domarna i elitserien håller enligt mig en alldeles för låg nivå ooch det är pinsamt och frustrerande att se och uppleva! Ska de dömma i elitserien så ska de hålla en bra och hög nivå samt veta vad de pysslar med och så är verkligen inte fallet hittills under säsongen.

Match i morgon igen!

I morgon är det match igen då mot Färjestad hemma i Läkerolen och då hoppas jag att supportrarna och Gävleborna sluter upp och stöttar Brynäslaget till en efterlängtad och behövlig seger och tre grymt sköna poäng! Det är i motgång grabbarna på isen behöver stödet som mest och det är då sjungandet och klappandet ska ge dom mer kraft och kämpaglöd! Det är då spelarna och ledarna ska känna och veta att de har alla Brynässupportrar på sin sida!

Brynäs kommer att ställa upp med samma lag i morgon som i gårdagens match mot AIK enligt Nyhetsbyrån i Gävle och jag hoppas att magsjukan inte kommer att skörda fler offer i laget nu. Det räcker med att Tommy Jonsson, Honken och Simon Löf har drabbats av eländet!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.