Vill du blogga om ishockey men aldrig riktigt kommit igång?

0

Att skriva om ishockey är kul, förutom att man utökar sitt kontaktnät och skapar intressanta diskussioner får man även en inblick bakom ”kulisserna” i elitserien, hockeyallsvenskan, juniorlagen och landslag vilket späder på hockeyintresset ytterligare.

Vi söker just nu två skribenter till Pucksnack.com där vi vill att ni ska skriva notiser, atiklar, göra intervjuer med spelare samt blogga. Vi är helt fristående, ägs inte av någon stor mediajätte vilket innebär fria tyglar där vi bestämmer vad vi vill skriva om. Vårt mål på Pucksnack.com är att bli en sajt som inte bara nischar oss på en serie utan vi vill erbjuda allt inom svensk ishockey.

Som skribent på Pucksnack.com förväntas ni skriva minst tre blogginlägg och en ”featured” artikel varje vecka, i gengäld erbjuder vi ett sätt att marknadsföra er själva genom det ni skriver till en stor och bred massa där hockeyspelare, lagledare, supportrar från de flesta lagen och journalister utgör den största delen. Pucksnack.com följs idag av över 800 personer på Facebook och ca 1400 personer på twitter och växer regelbundet så vill du sprida dina texter om världens bästa sport, häng på. Vem vet, det kanske resulterar i en framtida karriär som ishockeyjournalist!

Låter det intressant så släng iväg ett mail till mig på christian@pucksnack.com

”Sen jag startade Pucksnack.com för snart tre år sen har jag fått kontakt med allt ifrån hockeyjournalister, spelaragenter till spelare och lagledare mfl. Pucksnack.com har fått mig att se ishockey på ett annat sätt än tidigare. Förr var det att man tittade på ishockey för att man själv en gång lirat men också för farten, målen, intensiteten och för att ishockey är allt fotboll inte är men de senaste två åren har jag börjat titta mer och mer på sporten ishockey, analyserat spelidéer, uppspel, anfall och försvar på ett annat sätt än tidigare vilket gjort att mitt intresse vuxit sig starkare och starkare för varje dag och kommer att fortsätta växa.”
//Christian

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.