Dags för ispremiärer…

0

Kommande vecka går de flesta lagen på ispremiär.

Då jag just nu befinner mig i södra Norrland, den enormt vackra Höga Kusten, så faller det ut så väl att jag hinner med både Timrå IK´s och Modo Hockeys ispremiärer innan det är dags att vända hem till Göteborg och Frölundas ispremiär den 6 augusti.

På onsdag den 1a augusti kl 18:30 bjuder Timrå IK in till ispremiär i Eon Arena med spelarpresentation, intervjuer och autografskrivningar. Jag ska försöka få mig ett snack med målvakten Joakim Lundström och höra efter hur hans känsla inför kommande säsong är. Ni har väl inte missat den intervju jag gjorde med Jocke och Oskar Hedman som båda lämnade Frölunda för Timrå inför förra säsongen? Den ligger på min gamla bloggdomän Hockeybloggar.nu som defintivt är värt ett besök om du går i tankarna att börja hockeyblogga.

För mer info om Timrå IK´s ispremiär, ta ett besök på den officiella hemsidan.

Det ser ut som att vi blir ett gott gäng i Eon arena på onsdag, Toni Lappalainen – Hockey247.se och Jimmy Hamrin – Bloggen Tikare kommer båda att vara på plats så man är i ett gott sällskap. Dessa två herrar kan ni även följa på twitter: Toni, Jimmy

***

Även Örnsköldsviks stolthet Modo Hockey ska få sig ett besök av Pucksnack. Lördag den 4 augusti kl 14 slås portarna i Fjällräven Center upp där det förutom tv pucksmatch mellan Ångermanland och Västerbotten kommer att bjudas på spelarintervjuer, skills competition och autografskrivningar av årets A-trupp.

För mer info om Modo Hockeys ispremiär, ta ett besök på den officiella hemsidan.

Även här får jag gott sällskap som det ser ut nu, Jon Häggqvist, hockeyjournalist och bloggare på Allehanda.se kommer att följa Modos ispremiär. Tyvärr kan jag inte lova intervju med någon spelare såvida inte Jon  känner för att hjälpa till då han har kontakterna med laget.

Häng på Jon Häggqvist på twitter, det kommer  en del sköna tweets från den pojken 🙂

 

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.