Bättre Hockey, Lillpucken och Behrn Arena

0

Ni som följer mig på facebook och twitter vet att gårdagen spenderades i Örebro dit jag blev inbjuden av två goa vänner och tillika luleåsupportrar som var på husvagnssemester med familjen. Jag pratar givetvis om Lasse Bättre Hockey och sonen Marcus Lillpucken. Dagen bjöd på bl.a. god mat, massa härligt hockeysnack med en och annan pik kring ev. kvalseriespel och ett besök i Örebros nya hockeytempel Behrn Arena där det byggs om för fulla muggar inför seriestarten i september.

Helt klart är att Örebro Hockey har målet klart för sig, ny arena, ny målvaktstränare (Sveriges bästa?), nytänk i organisationen där de bl.a. tagit in den kreative och pådrivande supportern Markus Gustavsson och gett honom en tjänst i Örebro hockey Event för att närma sig ÖHK´s supportrar och vara länken mellan föreningen och dess supportrar. Det satsas helt klart för elitserien i Örebro så alla ni lag som ska dit i vinter, räkna med en tuff match där lojala Örebrosupportrar som kommer att göra allt för att hjälpa laget att äntligen nå finrummet, (elitserien), i hockeysverige.

Arenan då? Den byggs om för att kunna ta 5000 besökare, (tidigare 4400), rent storleksmässigt är den som båda Vida Arena i Växjö och Lindab Arena i Ängelholm men det finns två saker som skiljer arenorna åt. Nr1: Behrn Arena känns luftigare. Nr2: De tar inte bara hand om sina egna supportrar utan även bortalagets supportrar är välkomna utan att behöva känna sig som en apa i en bur. Man kan som besökande supporter kan njuta av en stor bortasektion med gott om plats för både flaggor, banderoller och folk. Det finns en tydlig plan med allt från ny restaurang till diverse matcharrangemang och även om jag inte är en Örebro supporter så är jag bra sugen på att besöka arenan i vinter bara för att uppleva allt ifrån stämning till O´learys corner i arenan.

Nedan ser ni en ett collage från Behrn Arena.

Behrn Arena ur ett annat perspektiv. På bilden Lasse och Lillpucken samt i O´learys Corner Markus Gustavsson. Klicka på bilden för att göra den större.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ett stort tack till Lillpucken och Lasse för att jag fick följa med på den här visningen samt ett stort tack till Markus Gustavsson på Örebro Hockey och lycka till kommande säsong 🙂

 

 

 

 

 

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.