We Love The 90´s, nu äntligen i Sverige!

0

Detta är ett sponsrat inlägg av EWC PR & EVENT, WESTIN PROMOTION och WE LOVE THE 90´S!

Äntligen kommer Nordens största partyturné till Sverige, 6 städer, 5 av de största 90 tals Eurodance stjärnorna. Vi snackar alltså E-Type, Snap, Haddaway, La Cream, DJ Sash och Dr Bombay, alla presenterade av Markoolio!

Vem minns inte högstadiediscona där DJ:n pumpade hitlåtar som What is love, Set the world on fire, Calcutta, Eucador, I got the power och Say Goodbye. Tjejerna stod vid väggen och väntade på att bli uppbjudna medan vi grabbar nervöst stod vid väggen på motsatt sida och frågade oss själva om vi verkligen skulle våga att bjuda upp just den där tjejen!

Väl uppe på dansgolvet så är ringdansen ett kärt minne, ni vet där alla stod i en ring och alla som vågade fick en stund i rampljuset att visa lite snygga moves 🙂

Nu är det alltså dags igen, världens förmodligen största högstadiedisco och först ut är Göteborg och Scandinavium.

Den 21 september slår portarna till Scandinavium upp för ett party utan dess like och just du kan nu få chansen att vara där och uppleva dina ungdomsidoler live igen!

Biljetterna, 495 kr st. + serviceavgift, finns att köpa på Ticnet antingen online eller telefon 0771-707070 men skynda er på, turnén har varje år blivit slutsåld i Norge. Hoppas vi ses! 🙂

Lite smakprov från några av artisterna!

E-Type:

Haddaway:

DJ Sash:

 

För mer info och partydatum:
We Love The 90´s på Facebook

EWC PR & EVENT

WESTIN PROMOTION

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.