Tävling på bloggen – Vinn en T-shirt från MeanTribes.se!

0

Äntligen har det kommit en klädsajt för oss hockeytokiga människor där vi kan hitta kläder som inte är dränkta i olika klubbfärger utan helt enkelt ett klädmärke där vi visar vår kärlek till sporten ishockey…

Ronnie ”Lugna Puckar” Johansson har skapat en sajt och ett klädmärke, MeanTribes.se, där man kan handla coola supporterprylar utan klubbfärger, för kärlek till ishockey… För att ännu flera ska få upp ögonen för sajten och en möjlighet att bära dessa kläder så tycker jag och Ronnie att det dags för en tävling där vinnaren får en valfri tshirt från MeanTribes.se

För att delta måste ni göra följande:
Surfa in på MeanTribes.se, välj det klädplagg som faller dig bäst i smaken, motivera på min facebooksida varför du valde just det klädplagget och varför du ska vinna. För att kunna delta krävs det att du gillar pucksnack på facebook. Passa på att utöka din hockeykollektion med en tshirt från MeanTribes.se!

Tävlingen kommer att pågå till måndag kväll och vinnaren presenteras ett par dagar senare då vi vill vara säkra på att tshirten kommit fram innan!

Ps! MeanTribes.se finns även på Facebook och Twitter! Häng med för de senaste uppdateringarna och hetaste klädnyheterna!

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.