Oj så fel det blev GT sporten!

2

Fick en förfrågan om att skriva GT rapporten igår efter Frölundas bottennapp i Jönköping mot HV71 och visst kunde jag göra det tänkte jag.

Jag skrev ett rätt syrligt inlägg och gav mina getingar som sig bör. Dock så gjorde GT fel när dom satte getingarna och tre getingar fick Frölundas juniorer helt rätt efter en grym säsong hittills och Joel fick två getingar pga. hans sätt att leda laget och hans hårda jobb medans Firma Kenta/Grauers fick en geting TROTS att jag var tydlig med att de skulle ha en ÖVERKORSAD geting då inlägget var riktat direkt mot dom och deras envishet att vägra se vad som är fel och vägran att förstärka laget trots att även en blind människa kan se ett laget saknar spets framåt. Jag vill klargöra att jag inte stöttar deras tankegångar kring att man ska sitta lungt i båten och att allt kommer att vända när Magnus Kahnberg och övriga skadade kommer tillbaka. Det är dags att ni agerar nu annars kommer det återigen att bli en tung vår i Göteborg!

Här är det inlägget jag mailade till GT sporten

 

 

 

 

 

 

 

Här är inlägget som publicerades i dagens pappersversion av GT, finn ett fel!

 

 

 

 

 

 

 

 

Får hoppas att de gör rätt i nästa GT rapport.

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

2 Kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.