Mina tio mest läsvärda hockeybloggar:

2

Bättre Hockey 2.0

Enligt önskemål kommer här en topp tio lista på de bloggar jag följer så gott som dagligen, jag har förmodligen missat några då det finns otroligt många hockeybloggar där ute och jag kan inte ha med alla bloggarna som jag läser.

Listan räknar neråt och jag börjar på plats 10.

Plats 10: Daniel Liepens – Wild West Support: En skribent som fokuserar på Frölunda HC. Daniel är påläst och kunnig men skulle kunna uppdatera mer frekvent.

Plats 9: Robert Pettersson – Hockeysverige.se: En kaxig blogg där Robert skriver det han tänker på utan censur. Vissa gillar honom inte alls vilket en del kommentarer påvisar. Han är kunnig, vågar provocera, blandar allvar med humor/ironi och skiter i vad alla andra tycker. Vi behöver fler sådana bloggar i Sverige!

Plats 8: Henrik Leman – Sportblogg.se tidigare Sportsday.se: Fokuserar på Göteborgssporten. Han skriver om Frölunda och skriver mer rakt än tidigare vilket jag uppskattar. Det behövs fler som honom i Göteborg som vågar skriva det dom tänker på och vågar kritisera öppet och stå för det. Mycket läsvärt!

Plats 7: Magnus Nyström – Hockeyexpressen: En lista utan Nyström är ingen lista. Hockeyskribent och krönikör åt hockeyexpressen. Även om jag inte hela tiden håller med honom så är han en mycket kunnig och insatt person i svensk ishockey. Bryr sig om vad hans läsare tycker och svarar oftast på både ris och ros.

Plats 6: Jonas Fahlman – Västerbottens Folkblad: Skriver i huvudsak om Skellefteå AIK men då och då blixtrar han till med intressanta inlägg om övrig Elitseriehockey och Tre Kronor. Väldigt kunnig om sporten ishockey och har skrivit flertalet böcker om Elitserien, KHL och Skellefteå AIK. Rekommenderar hans bok om KHL som han skrev efter sin resa i öst. Ger en bra inblick i KHL och hur våra svenska spelare där har det.

Plats 5: Fredrik Sten – Wild West Support/Hockeytankar: En Frölundait i Växjö. Mycket läsvärda tankar och vågar skriva från hjärtat, läsvärd och sakkunnig.

Plats 4: Johan Svensson – Mr Madhawk: Skriver om Malmö Redhawks och hockeyallsvenskan. Är kunnig och har ett stort kontaktnät vilket gör att han avslöjar på en och två bomber emellanåt. Mycket läsvärd om man vill ha bra koll på hockeyallsvenskan.

Plats 3: Zoran Molnar – Hvbloggen: Som namnet avslöjar skriver han framför allt om Hv71. Bor i Sundsvall men har järnkoll på jönköpingslaget. Skriver bra och är kunnig. Kommer med intressanta inlägg och tweets om andra lag också emellanåt.

Plats 2: Ronnie Johansson – Lugna Puckar: Har ett stort intresse för ishockey. Hans son spelar för närvarande i Växjö Lakers juniororganisation. Ronnie skriver framför allt om Frölunda men är även bra insatt i övriga lag i Elitserien och har sunda idéer och ser ishockey på ett likvärdigt sätt som mig vilket inbjuder till intressanta diskussioner. Han har även startat ett klädmärke med fokus på supporterprylar, dock inte till något specifikt lag utan till sporten ishockey!

Plats 1: Lasse Persson – Bättre Hockey: Luleåsupporter, familjefar och allmän hockeynörd är ord som sammanfattar Lasse på ett bra sätt. Skriver texter blandade med humor och allvar. Mycket läsvärd blogg och förmodligen den bloggen jag följer mest frekvent.

Bubblare: Jonas Lindeblad – GrönVita Sumo: Blogg med fokus på Rögle BK och hockeyallsvenskan. Intressant blogg med mycket tävlingar där man vinner schyssta priser från diverse samarbetspartners. Stort kontaktnät och ett och annat avslöjande.

Hur ser er lista ut?

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

2 Kommentarer

  1. Smickrande och stort tack. Men…! Jag på samma lista som Fahlman…? Njae…

    Ha en riktigt God Jul och till Dig som inte kom med på listan, Du kan alltid trösta Dig med att Christian är som Christian är. I mina ögon dock väldigt stor…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.