Förändringar på bloggen…

0

Som ni ser så är det förändringar på G på bloggen… Tyvärr fungerade det inte att kommentera med förra temat så Zoran, ägare och skribent på hvbloggen.se, kommer att hjälpa mig att fixa till något bra då html inte är min starka sida så är det något ni önskar så är det nu ni ska säga till så får vi se om mr Z är schysst nog och löser det 🙂

Frölunda spelar nästa match på måndag mot Luleå så helgen går i tatueringar och Ullareds tecken. Det finns inget samband 😉 Men en sak är klar och det är att Fredrik Pettersson och Mathis Olimb inte ska spela ihop. Har det inte fungerat på fjorton omgångar så kommer det inte fungera de resterande 41 omgångarna heller… Bara hoppas att Kenta äntligen inser det.

Pierre Johnsson ångrar sin tackling på Per Ledin. Varför då? Per Ledin ska i det läget hålla upp huvudet. Han vet att är man vid sargen och gräver kan det komma en tackling och det gäller att vara med. Vad tycker ni? Regelrätt eller vidrig tackling på Per Ledin?

 

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.