Holös till Växjö, Strålman? och Mats Zucarello ryktas till elitserien…

6

Ja det är mycket som har hänt på bara ett par dagar. Jonas Holös avbröt sin säsong i Nordamerika och vänder tillbaka till Sverige men inte till klubben han senast vann guld med utan nykomlingen Växjö Lakers. Rätt oväntat val om du frågar mig men med tanke på vad Växjö erbjöd den norske backen så kanske det inte var så oväntat ändå? ca 473.000 kr! i månaden om man räknar med sign on bonusen han fick på två millar också. Detta väcker den gamla debatten huruvida det ska vara lönetak i elitserien eller inte men den mest intressanta frågan måste ju vara: Var får Växjö Lakers sina pengar ifrån? Så tät kan väl ändå inte Stefan Edberg vara eller? Hur som helst, kul med en profil i elitserien men om  han är värd pengarna eller inte? Ja det visar sig.

***

Frölunda HC sägs ha varit med i racet om den norske landslagsbacken men jag väljer att inte tro på det utan jag tror att Frölunda avvaktar för att se var Anton Strålman hamnar och Strålman är en back vi behöver, Jonas Holös är det inte. Magnus Nyström på Hockeyexpressen snackar om att Mats Zuccarello snackar med Frölunda om ett ev. kontrakt och skulle han komma innebär det att någon etablerad spelare kommer att få lämna. Tyvärr tror jag det isf. blir en av mina favoritspelare, nr 22 Toni Koivisto som får lämna MEN Magnus Nyström har ofta fel så jag hoppas att han har fel även denna gång. 😉

***

Jag var och såg Frölunda J20 i söndags då de mötte Västerås dito i en match om fjärdeplatsen i tabellen. Västerås ledde efter 1,5 spelad period med 0-2 men Frölunda vände och vann med 4-2. Tyvärr är det otroligt lite publik på J20´s matcher vilket är synd. Det är en bra mycket roligare och mer fartfylld hockey än A-laget ibland bjuder på. Nästa hemmamatch tycker jag ni ska ta er till Frölundaborg och kolla en match. Jag återkommer med matchdatum.

***

Ny layout och ny adress till bloggen också.. Det är mycket som händer just nu…
Så se till att bokmärka http://www.blogg.pucksnack.com i er webbläsare. Jag håller på att testa detta temat just nu men tyvärr finns det en del kvar att önska med översättningar osv så jag håller på att leta vidare men kände att jag ville få upp den nya adressen.

 

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

6 Kommentarer

  1. Vad får dig att tro att Edberg pröjsar Holös? Och vad har fått dig att tro att det som står i kvällsblaskorna helt plötsligt skulle stämma överens med verkligheten?

    • Ja, det verkar som om blaskiga gör allt för att förstora upp linden till Holös. Summan 473 000 är tydligen Växjöa kostnad för Holös per månad, inte Holös lön och bonus. 473 000 är alltså brutto inklusive sociala avgifter samt påstådd sign on bonus. Så lönen till Holös är nog inte så exceptionellt hög som påstås. Sålde nog lite extra lösnummer på det.

      • Det är mycket värre än så, PA. Begåvningsreserven på Aftonbladet räknade om hans (påstådda) artistlön netto till vad den hade motsvarat brutto med normalt skattad lön. Man upphör aldrig att förvånas över journalistkåren. Särskilt i kvällspressen…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.