Bakgrund

Pucksnack har gått från en liten enskild blogg som uteslutande fokuserade på Frölunda till en fulländad hockeysajt som fokuserar på hockeyframtiden genom att följa och återge det som händer inom ungdoms och juniorhockeyn. Men hockey är hockey och Pucksnacks skribenter runt om i landet följer därmed också övrig hockey, i Sverige som utanför.

Christian Wahlgren startade projektet och tillsammans med Fredrik Jarnefur-Sten utvecklades det hela till vad man kan se som resultat idag.

Involverade supportrar

I skrivande stund är ca 15 skribenter involverade i sajten som täcker hockeyintresset från norr till söder. Vi återfinns på flera av Sveriges hockeyarenor med matchrapporter, spelarintervjuer etc. Vi är även medlemmar av hockeyjournalisternas kamratförening samt representanter för Tre Kronor och Svenska Ishockeyförbundet.

Pucksnack ska vara den plats där supportrar skriver på sitt sätt, återger sin syn på matcher man följer. Det viktigaste är att man älskar sporten och återger den med samma kärlek i sina texter. På det sättet blir det således Sveriges personligaste hockeysajt! och tillsammans skapar vi alla förutsättningarna.

Mvh
/ Christian & Fredrik samt övriga skribenter/bloggare