HockeyAllsvenskan: Tre viktiga poäng för SSK när man vann med uddamålet mot Tingsryd

0

I en haltande tabell är vi nu framme i omgång 5-8 . Vi är på plats i Scaniarinken för att se matchen Södertälje-Tingsryd. Tingsryd kommer till Södertälje med två segrar i bagaget, hemma mot Timrå och borta mot Mora. Södertälje å sin sida har motsatta resultat, förlust på straffar hemma mot Mora och blev nollade borta mot BIK Karlskoga.

Det spelas 4 matcher under söndagen och dessa, förutom den här, är

Timrå-Kristianstad 4-2 (0-0,1-1,3-1)

Björklöven-Västervik 3-2 (2-1,0-1,1-0)

MoDo-BIK Karlskoga 0-4 (0-0,0-2,0-2)

Matchfakta

Södertälje-Tingsryd 3-2 (2-0,1-1,0-1)

1-0 Lukas Vejdemo

2-0 Lukas Vejdemo

2-1 Hannes Johansson

3-1 Ludwig Blomstrand

3-2 Anton Svensson

Lukas Vejdemo gjorde inte bara sitt första mål i SSK när han ändå var i farten så slog han till med ett mål till. Den ny komponerade kedjan med Vejdemo som center mellan Olesen och Blomstrand verkar fungera bra.

I den andra perioden tar Tingsryd över spelmässigt och närmar sig också målmässigt för en stund. I slutet av perioden får Blomstrand till en praktträff och SSK kan gå till periodvila med 3-1 ledning i ryggen.

Den tredje perioden bjuder på lite slarvigt spel från båda lagen men Tingsryd närmare sig när man reducerar till 3-2 med ca 4 minuter kvar man tar även ut målvakten på slutet men Södertälje står emot och tar en viktig trepoängare.

För utförlig information och statistik klicka här

Vi fick en pratstund med tvåmålsskytten Lukas Vejdemo

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.