Blogg Sundberg: Försäsongen i HockeyAllsvenskan rullar på

0

Försäsongen i HockeyAllsvenskan har hunnit en bit in i matchandet. Flera av de HockeyAllsvenska lagen har tittat både uppåt och neråt i val av motståndare.

Vi är idag på plats i Scaniarinken för match mellan två HA-lag nämligen SSK och BIK Karlskoga.

Efter en Mållös förstaperiod där lagen mer känner på varandra och servera varandra lite puckar á la flipperspel än visar upp så mycket konstruktivt spel.

I början av den andra perioden tar BIK ledningen när Jesper Kokkonen får friläge efter det att 3 SSK spelare mer eller mindre krockat på offensiv blå. I mitten av perioden har BIK bud på 2-0 men Södertäljes tryoutspelare Nils Rygaard räddat pucken på mållinjen bakom ryggen på Fredrik Bergvik, målvakt för dagen  i SSK. Ett puckdräll i egen zon leder till att BIK tar ledningen med 2-0. Innan perioden är slut har man ökat på sin ledning till 3-0.

Den tredje perioden inleds på samma sätt som den första mycket fram och tillbaka och ingen direkt tanke bakom spelet. BIK ökar på till 4-0, även det efter ett misstag från SSK:s sida i egen zon. 5-0 till BIK kommer även det efter en något tilltrasslad situation framför mål.

Matchfakta

Södertälje-BIK 0-5 (0-0,0-3,0-2)

0-1 Jesper Kokkonen

0-2 Nikola Pasic

0-3 Filip Ahl

0-4 Max Wennlund

0-5 Jesper Kokkonen

Vi fick en pratstund med en något besviken men ändock analyserande Ludwig Blomstrand

Statistik från försäsongen kan du läsa här

 

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.