HockeyAllsvenskan: Pantern vann över Södertälje med udda målet

0

Det är återigen full omgång i HockeyAllsvenskan denna söndagseftermidag men med olika starttider. Fredagens omgång bjöd på en del spännande resultat där Tingsryd och Södertälje står för de mest uppseendeväckande resultaten där båda tar viktiga bortasegrar, Södertälje mot Oskarshamn och Tingsryd mot Leksand.

 

Så här ser omgången ut som är den 25 i ordningen

Tingsryds AIF – Karlskrona HK 3-2 (1-0,1-0,1-2)

Västerviks IK – AIK 1-2 ot (0-0,0-0,1-1,0-1)

MODO Hockey – Almtuna IS 3-0 (0-0,1-0,2-0)

Leksands IF – BIK Karlskoga 2-5 (0-0,1-2,1-3)

Västerås IK – IK Oskarshamn 3-1 (1-0,1-1,1-0)

HC Vita Hästen – IF Björklöven 3-4 ot (1-0,1-2,1-1,0-1)

I Scaniarinken tar SSK emot Pantern, ett SSK som kommer från en seger borta mot Oskarshamn och ett Pantern som förlorade hemma mot Vita Hästen.

Södertälje-Pantern 3-4 (1-2,1-1,0-1)

målen

0-1 Niklas Pavel

1-1 Nicklas Grossmann

1-2 Erik Nyström

2-2 Sebastian Dyk

2-3 Nick Olesen

2-4 William Haag

3-4 Sebastian Dyk

Publik 2404

En match som inte hör till den mest välspelade och stundtals mycket felpass och slumpartade chanser. Vi fick se en missad straff från båda lagen. Drygt 4 minuter in i tredje perioden drar  Panterns Andreas Heier på sig en 5+ game misconduct när han har uttryckt sig på ett olämpligt sätt. Ett 5 minuters boxplay där Pantern kämpar med näbbar och klor och reder ut den stormen.  Pantern gick segrande ur striden med uddamålet och tabellen runt strecken hårdnade.

Sammanfattning

De lag som går bäst just nu är nykomlingen Västerås som har radat upp segrar och nu ligger på tredje plats. Även  Tingsryd har gjort ett lyft och lämnat platsen under strecket. AIK har gått upp i serieledning och tvåan Oskarshamn har haft det motigt och förlorade även idag.

För utförlig matchstatistik klicka här.

Vi fick en pratstund med Stefan Johansson, SSK

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.