HockeyAllsvenskan: Oskarshamn ångar på till toppen av tabellen

0

Hockeyfredag med 6 matcher på programmet.Matcherna i omgång 11 under onsdagskvällen ser ut så här. Matchen som fullbordar omgång 11 spelas den 22 och då möts AIK och Tingsryd. Oskarshamn är det lag som är hetast just nu och radar upp segar.

MODO Hockey – IK Pantern 1-4(0-0, 0-1, 1-3)

Pantern slutar aldrig att förvåna. En match kan man förlora med 10-3 mot en nykomling för att sedan vinna en bortamatch mot ett topptippat lag. Det här var också en match som innehöll fler utvisningsminuter än matchtid. Pantern hade 66 utvisningsminuter men vann ändå matchen i Örnsköldsvik.

IF Björklöven – Västerviks IK 3-4 straffar (0-3, 1-0, 2-0, 0-0, 0-1)

Björklöven låg under med 3-0 redan efter första perioden, man lyckades dock krångla sig tillbaka och ta matchen till förlängning och straffar. Där var det dock Västervik som drog det längsta strået.

BIK Karlskoga – Almtuna IS 4-2 (0-0, 2-1, 2-1)

BIK fortsätter rada upp segrar och har häng på platserna i toppen ikväll var det Almtuna som fick se sig besegrade.

Leksands IF – Karlskrona HK 7-4 (1-1, 4-1, 2-2)

Det var likaläge efter den första perioden men inom loppet av dryga 3 minter i mitten av andra gjorde Leksand ett ryck och gick ifrån till 5-1. Karlskrona reducerade dock två gånger men Leksands seger var aldrig hotad.

HC Vita Hästen – IK Oskarshamn 2-6 (0-1, 2-2, 0-3)

Oskarshamn ångar på och har nu tagit förstaplatsen i tabellen. AIK har samma poäng men en match mera spelad. Oskarshamn har dock bättre målskillnad.

För utförlig statistik klicka här

Vi är på plats i ABB Nord Arena i Västerås där Södertälje är på besök.

Västerås IK – Södertälje SK 5-4 ot (2-0, 1-1, 1-3, 1-0)

En målrik och svängig match där Västerås tar en tidig tvåmålsledning. SSK reducerar 16 dock sekunder in i andra perioden och har bud på kvittering.  I mitten av perioden tar Västerås återigen ledningen med två mål och kan gå till pausvila med 3-1 i ryggen. Den tredje perioden är bara 27 sekunder gammal när SSK åter reducerar och efter 1.40 har man kvitterat. Nästa mål är Västerås, 4-3 på tavlan och 6 minuter kvar av tredje perioden. SSK tar ut målvakten med drygt 2 minuter kvar och lyckas kvittera när tiden är 19.30. I förlängningen är det Västerås som dra längsta strået och bärgar bonuspoängen

Vi fick en pratstund med 1 spelare i varje lag

Vi är på plats i ABB Nord Arena i Västerås där Södertälje är på besök.

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.