Blogg Sundberg: Premiär i HockeyAllsvenskan och vi är på supporterresa

0

Det är seriepremiär i HockeyAllsvenskan och vi är med på säsongens första supporterresa som går  till Oskarshamn, där det spelas Scaniaderby Oskarshamn-SSK. Vi brukar göra  minst en sån resa varje säsong för att ta pulsen på supportrarna  och få höra lite om Supporterklubbens arbete samt även andra ideellt arbetande eldsjälar i föreningen.

I våras startade en insamling som fick namnet ”Fansens initiativ” vi fick en pratstund med en av initiativtagarna Johnny Ishak på vägen ner mot Oskarshakm.

Vi också en pratstund med en supporter, Staffan Brundin, som inte bor i Södertälje och hans syn på supporterskap, tvsändningar mm.

Det var alltså två, i stort sett fullsatta bussar som styrde kosan mot Oskarshamn. Att arrangera en supporterresa kräver mycket planering och engagemang från Supporterklubben. Vi fick en pratstund med Mikaela Gustavsson som är ordförande för Supporterklubben i SSK.

På resan hem var väl inte humöret på topp, det ska det väl inte vara efter en förlust heller. Men det är bara att ta nya tag på söndag då omgång 2 i HockeyAllsvenskan spelas. Det är hemmapremiär för SSK och vi kan nog förvänta oss något från TIFOgruppen där är gäng eldsjälar alltid levererar.

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.