Skoda Trophy: Leksand tog ett grepp om segern i Skoda Trophy

Eftermiddagspasset  i Skoda Trophy tar sin början kl 17.00 med matchen SSK-Leksand.

Matchfakta

Södertälje-Leksand 2-3 (0-1,1-1,1-1)

målen

0-1 Wilde Bröms

1-1 Victor Andersson

1-2 Tor Immo

2-2 Mikael Ahlén

2-3 Ben O`Connor

Sammanfattning

En jämn första period som egentligen kunde ha slutat hur som helst.Nu var det Leksand som tog ledningen efter en kontring målet gjordes av Wilde Bröms, som så sent som i går fick en kontraktsförlängning efter att ha haft tryout under sommaren och försäsongen. Även SSK hade sina chanser då främst med Nicolai Meyer i spetsen som hade snudd på öppet mål vid 2 tillfällen. Sebastian Dyk hade också ett skott i ribban.

Även andra perioden är jämn spelmässigt och båda lagen jobbar sig till bra chanser. SSK kvitterar genom Victor Andersson efter att ha haft en viss press. Leksand tar dock ledningen innan perioden är slut. Man kan säga att Leksand är bättre på att ta vara på sina chanser.

Den tredje perioden fortsatte i samma stil. Båda lagen fortsatte att producera chanser. SSK kvitterade i powerplay dryga två minuter in i perioden. Leksand kunde sedan göra ledningsmålet som sedemera blev vinstmålet med knappa 3 minuter kvar, även det i powerplay.

För utförlig statistik klicka här

Slutsegern i Skoda Trophy kommer nu att stå mellan Leksand och AIK, Leksand har full pott och AIK är tvåa på 4 poäng

Vi fick en pratstund med 2 spelare i SSK och en målskytt i Leksand

 

 

 

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.