HockeyAllsvenskan: Västervik vinner träningsmatch i Södertälje med 4-2

0

I försäsongens första match i Scaniarinken tar Södertälje emot Västervik. Det spelas även två matcher till ikväll. Dessa matcher är Västerås-Almtuna och Tingsryd -Kalmar

Det har kommit igång ordentligt med försäsongsmatcher och dessa går att följa dels på swe hockey klicka här samt på HockeyAllsvenskan.se klicka här.

Det stundar också en del träningsläger och cuper. I norr spelas SCA cupen i slutet av augusti och i Södertälje spelas Skoda Trophy 6-9 september.

Dagens match i Scaniarinken hörde väl inte till de försäsongsmatcher som går till historieböckerna, fast vilka gör det egentligen. Södertälje saknar fortfarande 3 av sina nyförvärv pga av skada/känningar men ett nyförvärv fick vi se debutera idag. Det var Mikael Ahlén som gjorde en stabil insats med mycket kroppskontakt och fina passningar. SSK:s mål gjordes av två av nyförvärven. Marcus Fagerudd fick göra sitt och SSK:s första mål för säsongen. En tilltänkt målgörare, Nicolai Meyer gjorde också mål efter en snygg passning av Albin Serthsson. SSK försökte sedan jaga en kvittering och ta ut målvakten, för dagen Georg Sörensen, men fick inte till något spel och Västervik kunde fastställa segersiffrorna 4-2 i tom kasse.

Matchfakta

Södertälje-Västervik 2-4 (0-0, 1-2,1-2)

Publik 1525

Målen

0-1 Kim Johansson

1-1 Marcus Fagerudd

1-2 Alexander Lindqvist-Hansen

1-3 Mikael Hedlund

2-3 Nicolai Meyer

2-4 Kim Johanssson (empty net)

Här kommer lite bilder från matchen

 

 

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.