Blogg Sundberg: SSK nollade av Troja/Ljungby i HockeyAllsvenskan

0

Det är en del streckmatcher i dagens omgång i HockeyAllsvenskan. Det blir tätare och tätare runt alla streck och i denna jämna serie kan alla slå alla, verkar det som. Vi ska dock komma ihåg att det bara är drygt halva serien som är spelad och 1 eller par vinster, eller förluster kan göra stora omkastningar i tabellen.

Matcherna som spelas denna afton är dessa

Timrå-AIK  3-2 straffar (1-1,0-1,1-0,0-0,1-0)

BIK-Karlskoga-Pantern 1-2 (0-0,1-0,0-2)

Oskarshamn-Tingsryd 3-5 (2-1,0-3,1-1)

Västervik-Almtuna 4-3 ot  (0-1,2-0,1-2,1-0)

Leksand-Vita Hästen 2-0 (1-0,0-0,1-0)

För utförlig matchstatistik klicka här

Vi är på plats i Ljungby Arena för möte mellan Troja och Södertälje

matchfakta

Troja/Ljungby-Södertälje 6-0 (0-0,2-0,4-0)

1-0 Jesper Thörnberg

2-0 Jens Holmström

3-0 Tor Immo

4-0 Jesper thörnberg

5-0 Nicolai Meyer

6-0 Nicolai Meyer

Det har gått grus i SSK:s maskineri. I första perioden var Södertälje med bra och man hade några chanser i början, bland annat ett skott i ribban av Thomas Valkvä-Olsen. Även Troja hade bud på mål men perioden förblev mållös. I den andra perioden tog hemmalaget ledningen när SSK just hade klarat av ett boxplay. Troja ökar på sin ledning i mitten av perioden. Strax efteråt har Thomas Valkvä-Olsen ytterligare en ramträff, denna gång i stolpen. I den tredje perioden får Södertälje in ett mål men det blir bortdömt för spelare i målgården. Från den position vi satt och på de bilder vi såg så var det väldigt hårt dömt, Måns Lindbäck står framför målvakten för att skymma, ja men när pucken går i mål är han utanför målgården, när pucken är inne i mål så är hans skridsko över linjen. När sedan Troja gör 3-0 strax efter tekning så gick luften ur Södertälje.

SSK är nu under strecket, men dagens resultat jämnade ut serien ännu mer, och som sagt det är i stort sett halva serien kvar.

Vi fick en pratstund med en tvåmålskytt i Troja

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.