Blogg Sundberg: Almtuna vinner i overtime över SSK i Scaniarinken

0

Återigen en fredagskväll i Scaniarinken, idag match mellan sexan och sjuan i tabellen,innan denna match, Södertälje och Almtuna. Lagen har samma poäng men SSK har innan denna match bättre målskillnad.

SSK kommer från en bortavinst i Västervik, ett lag som man har haft svårt för. Almtuna åkte på en storförlust borta mot MoDo.

En match som inte är alltför välspelad det är mycket kamp och lagen följs åt målmässigt, det står 3-3 vid full tid. Det tar bara 22 sek in i förlängningen när Almtuna gör det avgörande målet. Victor Rollin- Carllson skjuter ett skott utifrån som George Sörensen i SSK:s mål räddar med klubban men pucken går rätt upp och dimper ner bakom honom och in i mål.

Det var tredje hemmamatchen här i Scaniarinken som slutar 3-3 vid full tid. Dagens resultat i HockeyAllsvenskan bjöd på några överraskningar.Troja tog bonuspoängen i Oskarshamn och Tingsryd ledde länge över Pantern som kvitterade med endast 14 sekunder kvar av tredje perioden, för att sedan knipa bonuspoängen.

Det blev lite förändringar tabellen för lagen ovanför playoffstrecket, Almtuna klev upp på femte plats och gick om både SSK och AIK

Matchfakta

Södertälje-Almtuna 3-4 ot (1-1,1-0,1-2,0-1)

Målen 0-1 Ludvig Nilsson

1-1 Victor Andersson

2-1 Thomas Valkvae-Olsen

2-2 Jacob Ragnarsson

3-2 Thomas Valkvae-Olsen

3-3 William Quist

3-4 Victor Rollin-Carlsson i OT

pantern-Tingsryd 3-2 ot

Timrå-MoDo 4-1

Oskarshamn-Troja/Ljungby  2-3 ot

För utförlig statistik klicka här

Vi fick en pratstund med 2 SSK spelare

 

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.