Blogg Sundberg: Intervju med Ulf Lundberg, ny headcoach i Södertälje SK

0

Södertälje har under en tid varit på jakt efter ny tränare till kommande säsong eftersom både Mats Waltins och Nichlas Falks kontrakt löpte ut efter denna säsong.

Efter den turbulens som varit den senaste tiden i och med att Waltin fick lämna som huvudtränare och Falk som drabbades av hjärtflimmer under ceremonin på Hovet i torsdags, blev man tvungen att tidigarelägga tillsättningen av ny huvudtränare.

Ulf Lundberg är inget nytt namn på SSK:s radar utan man har haft diskussion med honom under en tid men pga av tidigare nämnda omständigheter så blev hans tillträdesdag  redan nu, allt enligt SSK:s hemsida.

Idag lördag hade Lundberg sin första träning med laget tillsammans med assiterande coach Dennis Bozic.

Vi fick en pratsund med Lundberg efter dagens träning där han berättar lite om sig själv. Vi fick också en pratstund med Henrik Malmström som under både Jacob Spångergs och Niklas Grossmans frånvaro på backsidan, fått tagit steget från J20 till A-laget.

 

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.