Blogg Sundberg: HockeyAllsvenskans upptakt

0

Idag var det HockeyAllsvenskans upptakt i Stockholm. Alla lag med tränare och spelare var representerade och togs upp på scen i omgångar  för utfrågning.

Vi media var också delaktiga där vi genom mentometertryckning kunde lämna svar på en del frågeställningar från scen.

Vi kunde också konstatera att frågorna och svaren från scen var desamma som alltid angående vilka som var bäst tränade och hur man ser på sitt eget lags chanser denna säsong. Det enda svar som stack ut och samtidigt var lite kontroversiellt var det från BIK Karlskogas Mikael ”Daggen” Eriksson ”-Den som fuskar bäst vinner”

Det lag som har störst press på sig är ju naturligtvis Leksand som är nykomlingar i år då man åkte ur SHL. De tippas av de flesta experter att de ska spela den HockeyAllsvenska finalen. Om jag inte minns fel så var det många som sa samma sak om MoDo förra säsongen när dom just åkt ur, och vi vet ju nu hur det gick.

Efter utfrågningen från scen var det dags för mingel och intervjuer, den lokal vi vistades i kanske inte var helt optimal för det ändamålet.

Vi lyckades ändå få till några spelarintervjuer, ber om ursäkt för det dåliga ljudet och ljuset, då vi drabbades av lite tekniska problem med vår utrustning.

Först ut är två fd Gnestaspelare som också är kaptener i sina respektive lag

Vi fick också en pratstund med en spelare som representerar nykomlingarna Troja-Ljungby

En annan intressant spelare är Timrås nyförvärv som har sina rötter i Eskilstuna

Ingen kommentar

Kommentera