Blogg Sundberg: SSK gick upp i ledning i KS till HockeyAllsvenskan

0

Näst sista omgången i Kvalserien till HockeyAllsvenskan 17/18. Det är viktiga matcher ända in i sarghörnet kan man säga, då det skiljer 4 poäng mellan ettan och trean och 5 poäng mellan tvåan och fyran, inför denna omgång.

Dagens omgång ser ut så här

Visby/Roma-Västerås 0-3  (0-1, 0-2,0-0)

Kristianstad-Troja/Ljungby 1-0 (0-0,1-0,0-0)

och matchen där undertecknad är på plats…

Huddinge-Södertälje 2-4 (0-2,2-1,0-1)

Målen

0-1 Anton Holm

0-2 Anton Holm

1-2 Christoffer Gozzi

1-3 Felix Maegaard-Scheel

2-3 Gustav Björklund

2-4 Adam Hansen

För utförlig statistik klicka här

Sammanfattning

Troja/Ljungby hade chansen att knyta igen säcken om en plats i HockeyAllsvenskan 17/18, nu lyckades man inte med det nere i Kristianstad där hemmalaget vann med 1-0. I Huddinge tog Södertälje en viktig seger när man vann med 4-2. Inför den sista omgången är det tre lag som slås om två platser. Södertälje gick upp i serieledning på 19 poäng i och med segern. Troja ligger nu på andra plats med 18 poäng och Kristianstad på tredje med 17 p. Så allt kommert att avgöras den sista omgången.

Vi fick en pratstund med Felix Sceel och Måns Lindbäck, SSK

 

 

 

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.