J18SM 2017, dags för finalhelgen!

0

Det drar ihop sig folket! Helgen vi alla väntat på – J18 SM Finalhelgen- är äntligen här, helgen det ska avgöras där inställning och taktik tillsammans med dagsformen blir avgörande för var de åtråvärda bucklorna hamnar när vi summerar Juniorhockeysäsongen 16/17 på söndag eftermiddag.

I J18SM slog Västerås IK något överraskande ut storfavoriten Brynäs IF med 2-0 i matcher, i Stockholm slog underdogen Linköping HC ut Djurgårdens IF med 2-0 i matcher och i Leksand rök finallaget de sista två åren Leksands IF mot Modo Hockey som för övrigt är det enda laget med både J18 och J20 lag i Nyköping. Den enda serien som egentligen gav nerv var den som avgjordes i Göteborg mellan de regerande mästarna Frölunda HC och HV71 som gick till tre matcher efter att HV71 tagit en skalp i Scandinavium.

Vem som till slut står som segrare i Nyköping vet vi inte, det enda vi vet är att vi har fyra riktigt bra lag i Rosvalla Arenor och SM-helgen inleder imorgon fredag med semifinalsspel.
Nedan finner ni semifinalerna, de deltagande lagen samt en kommentar och tips.

Semifinal 1: Frölunda HC-VIK Västerås HK.
Kommentar: Denna match ska Frölunda vinna då man på papperet har ett bättre lag egentligen på alla positioner men Västerås har gjort ett riktigt bra slutspel hittills där målvakten Jesper Wallstedt bjudit på ett bländande målvaktsspel och som verkligen är lagets viktigaste spelare när man ställs mot anfallsglada och målfarliga Frölunda HC.
Mitt tips: Frölunda HC vinner och avancerar till SM-Final.

Semifinal 2: Linköping HC-Modo Hockey
Kommentar: Modo Hockey har ett riktigt bra lag där man har hela åtta spelare som både kommer spela J18 och J20 i helgen. Frågan är dock om man går för guldet i båda serier och hur det isf. kommer påverka de spelare som dubblar. Linköping har överraskat tidigare då man slog ut starka Djurgårdens IF med 2-0 i matcher. Det kommer bli en tajt match där det precis som i föregående match kommer avgöras på målvaktsspelet.
Mitt tips: Modo Hockey vinner och avancerar till SM-Final.

Spelschema J18SM:
Fredag 31 mars:
Kl. 15:30 Frölunda HC-VIK Västerås HK, Stora Hallen
Kl. 19:00 Linköping HC-Modo Hockey, Stora Hallen

Lördag 1 april:
Kl. 11:00 Förlorare semifinal 1-Förlorare semifinal 2, Lilla Hallen
Kl. 12:00 Vinnare semifinal 1-Vinnare semifinal 2, Stora Hallen

Köp era bilder från SM-helgen av oss!

Vi kommer givetvis att vara på plats och leverera bilder från J18SM finalsspel. Hör av er till oss med särskilda önskemål på spelare eller haffa oss i Rosvalla Arena för önskemål.
Prislista:
Match/Profilbilder för egen print: 89 kr per bild. Levereras med nedladdningslänk.
Match/Profilbild A4: 189 kr, levereras efter helgen. Tillval: Ram A4: 169 kr
Match/Profilbild A3: 289 kr, levereras efter helgen. Tillval: Ram A3: 219 kr
Match/Profilbil Vykort/Fotoalbumstorlek: 45 kr st, levereras efter helgen.

Hör av er för mer info och lämna önskemål. Vid beställning önskas namn på spelare, nummer på ryggen samt lagtillhörigt. Ni beställer på redaktionen @ pucksnack.com alt. i Rosvalla Arenor där vi kommer att vara.

Mer info om J20SM kommer under fredagen.

***

Följ oss på sociala medier:
Facebook: Pucksnack
Twitter: @ pucksnack
Instagram: @ pucksnack

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.