Blogg HA:Mora klar för HockeyAllsvenska finalen och SSK tog sin tredje raka seger

0

Omgång 47 startade under söndagen  med  3 matcher och fullbordas idag måndag. Mora är klar för HockeyAllsvenska finalen eftersom man vann i OT över Tingsryd och därmed inte kan bli sämre än tvåa.

Kampen om andra platsen lever dock och inblandad i den är fyra lag med Karlskoga lite i förarsätet, när man på bortaplan slog Björklöven med 7-2. De lag som jagar bakom är Pantern, Timrå och Västervik. Pantern tar 2 poäng mot Västervik och förstärker sin tredjeplats.

I Scaniarinken vinner Södertälje mot Timrå med 3-1. Timrå som därmed har 7 poäng upp till tvåan Karlskoga. För Södertälje var det tredje raka segern och det verkar nu som man har slängt oket från axlarna och laddar för kvalserien, mikroskopiskt finns dock en chans att undvika den men den är mycket, mycket mikroskopisk. Noterbart i Södertälje att Måns Lindbäck nu gjort poäng i de 7 senaste matcherna varav 6 st är mål.

Runt det nedre playoffstrecket tog Vita Hästen viktig poäng när man knep en pinne av Modo i Örnsköldsvik.

För utförlig matchstatistik klicka här.

 

Ingen kommentar

Kommentera