Blogg HA: Botten mot toppen i Scaniarinken

0

I en av kvällens matcher i HockeyAllsvenskan tar bottenlaget Södertälje emot topplaget Timrå i Scaniarinken.

Södertälje förlorade ju senast i overtime borta mot Karlskoga och Timrå kommer från en förlust hemma mot AIK. Södertälje ligger fortfarande på sista plats och är i stort behov av poäng för att inte tappa mark mot lagen ovanför.

den första perioden slutar 0-0 men med spelövertag för Timrå I sluten av perioden drar Södertälje på sig utvisningar och får spela 3 mot 5 perioden ut. SSK får också börja den andra perioden i 3 mot 5 något som Timrå utnyttjar och gör 1-0 efter 43 sekunder. Man ökar sedan på till 2-0 efter 1.46 och den ställningen står sig perioden ut. Timrå är det bättre laget i andra perioden och ger inte SSK chansen att komma till många avslut och dessutom ser Alexander Sahlin i SSK:s mål att hålla siffrorna nere. I den tredje perioden kommer SSK in matchen igen när man reducerar till 1-2 man har chans att kvittera men i en spelvändning ökar Timrå till 1-3.

Vi fick en pratstund med Elias Pettersson i Timrå som gjorde 3-1 målet

 

Och Olov Lundqvist, SSK som var tillbaka efter skada

Och Sebastian Höglund som fått mycket förtroende i boxplay

I och med kvällens matcher slutfördes omgång 22 i HockeyAllsvenskan

för utförlig statistik klicka här

 

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.