SHL: North Banks Supporters invaderar igen

0

Förra säsongen åkte HV71:s officiella supporterklubb North Bank Supporters med ca 800 personer till Malmö.
Denna säsong är det dags igen, NBS har tillgång till drygt 1000 biljetter till rivalmötet, Frölunda-HV71 lördagen den 19/11 och satsar på att ta över klassiska Scandinavium.

Den 24 oktober 2016 åkte ca 800 HV-supportrar till Malmö för att stötta sitt lag till tre poäng. Det var ett vitt hav av HV-supportrar som befann sig i mäktiga Malmö Arena och en av de som var där är HV-supportern William Nilsson, en av de ansvariga för årets invasion.

– Det var en häftig upplevelse som man sent kommer glömma, allt var jättebra. Allt ifrån matchen till stämningen i arenan, säger William när pucksnack hör av sig.

Denna säsong är tanken att ännu fler ska ta sig till Göteborg den 19 november när årets invasionsresa äger rum. North Bank Supporters har tillgång till drygt 1000 platser i klassiska Scandinavium och William tvekar inte på att denna resa kommer bli minst lika häftig som förra säsongens;

– I Malmö stod vi på övre etage, i Göteborg kommer vi stå på samma nivå som alla andra i arenan. Bara det gör det hela lite roligare. Sedan är Frölunda ett rivalmöte och har varit under väldigt lång tid. Det gör naturligtvis att intresset ökar än mer.

Invasionsresan kostar 250kr och intresset är stort. Med mindre än 30 dagar kvar är det redan nu runt 600 anmälningar och enligt William ökar det antalet dessutom på för varje dag som går;

– Bara de senaste två dagarna har vi fått in ca 40 anmälningar via telefon. Vi märker att intresset är stort, speciellt nu när laget visar upp en bländande hockey. Vårt mål är att fylla våra platser och ta över Göteborg och Scandinavium totalt, vilket jag tror vi kommer göra.

Det låter som att Frölundasupportrarna Goa Gubbar och Sektion 84 kommer att få motstånd i kampen om läktarna och givetvis hoppas vi på en härlig inramning från respektive supporterförening. (reds. anm.)

All info om North Banks invasionsresa hittar du på northbanks.se

 

nbs-loggo

***

Följ oss på sociala medier:
Twitter: @pucksnack
Instagram: @pucksnack
Facebook: Pucksnack

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.