Lövstrands Hockeyblogg: För Rögle behövs det mer

0

Jag ställer mig lite frågande till huruvida Rögle kan åstadkomma någonting mer kreativt än en match där man skjuter, miserabla, 12 skott på målet. Inte ens ett riktigt hot om man tittar på pappret.

Ska jag vända på det och se det från ett annat perspektiv hade man ändå ett mål med sig, och hade chansen på fler under matchens gång.

Men det räcker inte!

Spelmässigt hade inte det någon vidare struktur, och hade det inte varit för deras målvakt skulle det inte varit de siffrorna heller. Därav en klar fördel till hur man har värvat och låter Oskar Dansk fortsätta i målet.

Det misstag som han gjorde ger jag mer stöd för än kritik.

Allt kan tydligen hända i en premiär och jag tyckte det var lite orättvist att det hände just Dansk, med tanke på hur bra han hade spelat.

—————

Tillbaka till laget ser jag inte att det håller i längden med den här typen av spel.

Statistiken är där för att visa oss hur stor sannolikheten är under de större perioderna – och det är något som ska efterforskas i helt enkelt. Men just nu ger jag inte Rögle större chans att hålla sig kvar mer än Malmös möjligheter att ta SM-guld.

Sedan vet även jag att vi spelat omgång ett av 52. Jag avvaktar vidare kritik.

—————

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.