GK Feskarn Trophy 2015: Brynäs IF J18 vann igen.

0

GK Feskarn Trophys andra dag bjöd på ett klassiskt möte när Brynäs IF och Djurgårdens IF drabbade samman i en fartfylld rolig match där målvakterna kom att spela den viktigaste rollen.

Artikelbild: Elin Granebrandt  (Brynasjuniorer.blogg.se)
Det var Djurgårdens J18 som var piggast i inledningen på dag två av GK Feskarn Trophy i Linköping. Efter ett högt tempo i början av den första perioden tvingade man motståndarna Brynäs till att ta en timeout. Efter denna blev vitklädda Brynäs aningen piggare, men bägge målvakterna var på tårna i mötet och den första perioden slutade mållöst.

DIFgruff

Foto: Det gruffades friskt i matchen. Fotograf: Nathalie Andersson, http://brynasjuniorer.blogg.se/

I den andra perioden hann det dock bara gå tre minuter innan Brynäs skulle ta ledningen. Filip Sarlind fick då en utmärkt passning av Oliver Nordberg och kunde fint pricka in 0-1 bakom Djurgårdsmålvakten. Någon minut senare slog även Gabriel Seger i Brynäs till och utökade ledningen till 0-2, varpå Brynäs kändes som det hetare laget.

Djurgården kom dock tillbaka in i matchen och när sex minuter hade spelats av den andra perioden satt reduceringen bakom Samuel Ersson i Brynäskassen.

Den tredje perioden blev sedan målvakternas period, då inget av lagen kunde få in några fler mål i matchen. Detta gjorde att Brynäs kunde ta hem sin andra seger i turneringen.

– Nathalie Andersson (http://brynasjuniorer.blogg.se)

Se deras bildspel från matchen på Flickr.
Del 1
Del 2

33 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Twitter. Jag kommer att leverera intressanta intervjuer och tankar både i textform och genom video. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera