Lövstrands Hockeyblogg: Kan bli en annorlunda vittvätt

0

Det blir för mig en sista rad till er alla innan jag beger mig på semestern. Kortfattat har det även varit ett minskat engagemang så här under försäsongsmånaderna.

Faktum är att det är försäsong just nu.

Stefan Lövstrand är Pucksnacks SHL-redaktör och ansvarige utgivare. Han har bevakat SHL-hockey sedan 2002 med en position hos Pucksnack sedan två år tillbaka.

Stefan Lövstrand är Pucksnacks SHL-redaktör. Han har bevakat SHL-hockey sedan 2002 med en position hos Pucksnack sedan två år tillbaka.

Ingen mer hockey som kan förgylla vardagen, och med facit i hand, en säsong som jag kommer värdera som en av de mest märkvärdiga och underbara som jag haft äran över att bevaka och att få skriva om.

Med den i minnet kommer det bli underbart att kunna se tillbaka med en glimt i ögat och ett leende på mina läppar.

Märkvärdig säsong – än mer märkvärdig försäsong
Nu vänder vi blad och tittar framåt mot en historisk säsong, med fler lag, en mindre målgård och regler som ska tillåta antalet mål att öka i mängden.

Frågan om det kommer ge med sig blir ett resultat som man får värdera efter säsongens gångna väg, något som får medgivande i form av tålamod, även om det kan vara problem att fylla kvoten till detta.

För oss som har dåligt tålamod vet hur svårt det kan vara.

Men vidare kommer tråkigheter och ordet turbulens mer till orda än vad frågan gällande antalet mål under en hel säsong. Hv71:s delikata situation – om man nu kan kalla det så – har eskalerat på ett sätt som jag tror ingen hade kunnat förutspå. I min åsikt finns det ingenting som jag kan dra till samma liknelse, inte ens i närheten av den situation.

Förhoppningarna kring att man löser sina problem är likväl förhoppningar. En förening som ligger i kanten av katastrofläge gör att man i detta läge tar till varje metod för att kunna vända underläget till någonting bra.

Frågan är hur väl man kommer att kunna se framåt åt sina motsträvande inbördes, och villiga att ta bort dessa med positiva utvecklingsmetoder.

Avslutande processen – nu tar jag ledigt!
Allt detta har en viss turbulens och kanske mer liknar någonting man kastat in i tvättmaskinen.

Hoppet om att det inte glömts kvar en röd strumpa bland all vittvätt ligger djupt begravet och en liknande metafor vore att om detta är fallet, kommer vi att få vänja oss med en annorlunda förändring. En förändring som kan bli bra, eller så kommer man att vilja gå tillbaka till gamla traditioner.

Vad detta är för något i SHL:s fall vet jag ej, men jag väntar med stor anspänning.

Nu bjuder jag er adjö och på återseende.

Semestern för egen del har börjat. Vi ses till hösten!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.