Blogg: NEJ Frölundasupportrar, Kallios tröja ska INTE hissas!

1

Som Frölundasupporter får man signaler från massa håll gällande den forne publikfavoriten Tomi Kallio som representerade föreningen under nio säsonger innan han inte längre fick vara kvar och numera huserar i Växjö Lakers där han nu är inne på sin sista säsong.

I samma takt som SHL SM-Final drar fram dundrar fler och fler på olika sociala medier att Frölunda ska ta hem Tomi Kallio för att han ska få avsluta i föreningen han representerat under nio säsonger samt att han ska få sin tröja hissad i Scandinaviums tak.

Kallio

Foto: Tomi Kallio i Växjödressen. Fotograf: ChrilleW, Pucksnack.com

FEL FEL FEL!! Kallio spelade, tillsammans med Niklas Andersson, förvisso hem två SM Guld till föreningen men det betyder inte att man automatiskt är kvalificerad för att få sin tröja hissad. Bland de tröjor som idag hänger i Scandinavium väger Tomi Kallio relativt lätt och det finns betydligt fler spelare inom föreningen som ska ha sin tröja hissad innan. Ronnie Sundin, Niklas Andersson, ja till och med Anders Broström.

NIO säsonger är inte tio säsonger!

Men faktum kvarstår, Tomi har inte tio säsonger i föreningen och att ta in honom för en tionde säsong är att gå bakåt i utvecklingen, för vad? För att supportrarna ska bli nöjda? Nja, en match likt Ottawas hyllning av Daniel Alfredsson skulle vara helrätt men en HEL säsong? Nej nej och åter nej.

Kort och gott! Frölunda resonerar helrätt i frågan men för att bemöta supportrarna kan de som sagt göra ett happening där man presenterar Tomi för EN match så han får en värdig avslutning innan han vänder hem till TPS igen.

Christian Wahlgren (@Wahlgren_80)

Följ oss på sociala medier:
Twitter: @pucksnack
Facebook: Pucksnack
Instagram: Pucksnack

 

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

1 kommentar

  1. Du är helt fel ute Chrille! Tomi är betydligt större än tex Bros! Tomi kanske inte är den bästa spelare som spelat i Frölunda men lätt den med störst hjärta och störst hos horder av fans! Sorry Nicklas ! Frölunda hade vunnit SÅ mycket på att hissa Tomis tröja o kanske ge honom 1 match så att han kommer upp i 10 säsonger, För övrigt en korkad regel där man i kriterierna skall ha vunnit något med landslaget ? Vad har det med Frölunda att göra ? Nu pågår WM o vem bryr sig egentligen, Massa okända spelare som åkt ur NHL slutspelet, Jag kollar för att Joel är med inget annat! Ett så loppigt landslag med en coach med noll utstrålning! Nä man blir bara trött o ser man på Frölundas värvningar hittills inför hösten är det väl knappast så att man fyller arenan? Patric Carlsson-Tömmernäs ??? Fattas bara att man tar in Viktor Svedberg åxå. Då får jag överväga om jag ska ha seriehäfte överhuvudtaget, Ge publiken ett par NAMN stjärnor som dra folk, Inte en massa valpar på 70 kg o massa hemvändare som är med bara för att dom är från regionen. jag skiter om spelarna är från Gambia bara do är BRA spelare! Freddan Dicken-Douglas Murray in med sånna gubbar! Mem GFÖRST gör om gör rätt o hissa GUDS tröja Kallio allt annat är bara korkat!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.